Tagrensning

Tagrensning

Hvorfor investere i en tagrensning?

En tagrensning af dit tag er en rigtig god investering. Udover et flottere tag forlænger du dit tags levetid og sparer på eventuelle reparationsudgifter. Begroninger såsom mos og alger holder på fugten og kan forårsage frostskader, som kan være svære at få øje på pga. begroningerne. Derfor er en tagrensning en god idé, når du skal vedligeholde dit tag.

Tagrens – sådan gør vi

Hos Dansk Overfladerens  fjerner vi begroninger på forskellige tagbelægninger såsom beton tagsten, eternit og skifer.
Vi tilbyder rensning af tag på 2 forskellige måder; en kemisk eller en fysisk behandling. Til den kemiske tagrens benytter vi et specielt miljøgodkendt kemikalie, som er udviklet til at fjerne alle typer begroninger. Ved den fysiske bruger vi en højtryksspuler til at fjerne begroningerne.
Vi har mange års erfaring med forskellige typer af tage og sammen finder vi den løsning, der passer bedst til netop dit tag.

Reparation og tagbeskyttelse

Når vi har renset dit tag, tilbyder vi at reparere eventuelle sprækker og småskader og til sidst give dit tag tagbeskyttelse med en omgang tagmaling . Tagmalingen får dit tag til at se ud som nyt og beskytter det mod vind og vejr mange år fremover.

Vedligeholdelse hvert andet år

Vi anbefaler, at du, efter endt tagrensning og tagbeskyttelse, får udført behandling imod begroninger hvert andet år for at forlænge levetiden på dit tag og bevare tagets flotte udseende. Læs mere under algebehandling af tag .

Rensning af tag i bedste kvalitet

For os er rensning af tag mere end blot en rensning. Vi ser det som en vedligeholdelsesservice og sætter en stor ære i altid at levere tagrensning af højeste kvalitet.

Vi udfører både store og små opgaver lige fra skoler og ejendomskomplekser til parcel- og sommerhuse og tilbyder tagrensning i hele Vestsjælland dækkende fra Nykøbing Sjælland, Kalundborg og Korsør til Slagelse, Holbæk og Roskilde.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399