Tagmaling

Tagmaling

Tagmaling gør underværker for dit tag

Vidste du, at en effektiv tagrensning med efterfølgende tagmaling kan forlænge dit tags levetid med op til 15 år? Dit tag bliver med tiden slidt, mister sin styrke og får et mindre pænt udseende. Et nyt tag er nogle gange en nødvendig løsning, men ofte er et godt og billigt alternativ en omgang tagmaling, som genopretter den modstandsdygtige og robuste overflade.

Maling af tag – sådan gør vi

Før vi udfører maling af tag, foretager vi en tagrensning , der fjerner begroninger såsom mos og alger. Dette forarbejde er vigtigt, for at overfladen tager ordentligt imod malingen. Dernæst laver vi en grundig gennemgang af dit tag og reparerer eventuelle skader, før malingen til sidst påføres.
Vi tilbyder maling af tag i hele Vestsjælland dækkende fra Nykøbing Sjælland, Kalundborg og Korsør til Slagelse, Holbæk og Roskilde.

Iso Paint Nordic – din sikkerhed for kvalitet

Som professionel tagmaler bruger Vestsjællands Tagrens kun maling fra Iso Paint Nordic , Danmarks førende leverandør inden for tagmaling. Produkterne findes i et utal af farver og særegner sig ved at være yderst holdbare, farveægte, åndbare og fleksible. Vi anvender altid produkter med den nyeste teknologi, så du får et resultat af højeste kvalitet.

Egner dit tag sig til tagmaling?

Tagmaling er velegnet til de fleste typer beton tagsten, skifter og eternit, derimod egner teglsten og naturskifer sig ikke til denne type overfladebehandling. Her tilbyder vi i stedet tagrens med efterfølgende imprægnering.
Kontakt os for yderligere rådgivning om den bedste løsning til netop dit tag, farvevalg, priser mm. og få et gratis og uforpligtende tilbud. Læs evt. mere her på hjemmesiden under tagmaling priser .

Gode råd om tagmaling

  • Få arbejdet gjort af en professionel, der anvender Iso Paint maling. Det sikrer det bedste og mest holdbare resultat.
  • Undersøg virksomheden på www.cvr.dk. og betal aldrig, før arbejdet er fuldført.
  • Accepter ikke rensning og maling af B5 plader, da disse er for skrøbelige til at kunne klare en behandling.
  • Rens ikke taget om vinteren men vent til foråret, når der ikke længere er risiko for frostskader.
  • Vedligehold dit tag med en algebehandling hvert andet år med en vedligeholdelsesaftale.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399