Rensning af træværk

Rensning af træværk

Tid til rensning af træværk?

Er din smukke træterrasse blevet indtaget af alger? Eller er plankeværket mere grønt end det er meningen? Så er det nok ved at være tid til rensning af dit træværk. Træ er et godt materiale til mange formål, men desværre giver det ofte grundbund for for eksempel alger, der får stadig bedre vækstbetingelser med det varmere klima. Algerne skæmmer ikke bare træværkets udseende, de skader også træet og gør samtidig overfladerne glatte. Det kan være farligt ved for eksempel træterrasser eller på legepladser, hvor børn kan glide og komme til skade. Der er derfor ofte flere gode grunde til at få en rensning af sit træværk.
Hos Dansk Overfladerensning kan vi rense alle former for træværk, det vil sige for eksempel træterrasser, plankeværk, havemøbler, legepladser, carporte og naturligvis diverse former for træbeklædninger og –facader. Vi anbefaler altid, at du får renset dit træværk, inden du behandler med olie eller anden form for træbeskyttelse. Så får du det bedste og flotteste resultat.

Professionel rensning af træværk

Søger du en professionel rensning af træværk, er vi altid klar. Tager du fat i os, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi stiller med flere års erfaring, det rette, effektive udstyr og så får du naturligvis god service, hvor vi lægger vægt på, at en aftale er en aftale, så både budget og tidsplan altid holder. Og vi gør naturligvis rent efter os.
Træ er på mange måder et taknemmeligt materiale, og vi kan sørge for, at dit træværk holder sig i mange år smukt, rent og sikkert mange år frem i tiden.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399