Om Dansk Overfladerensning

Dansk Overfladerensning går i dybden

Hos Dansk Overfladerensning er vi ikke bange for at tage grundigt fat, så du er altid garanteret en ordentlig rensning for pengene. Du kan bruge os til en lang række rensningsopgaver: algebehandling, fliserensning, fliseimprægnering, facaderensning, gulvrensning, rensning af træterrasser og andre træflader, graffitirensning og specialopgaver som fx rensning af stalde. Kort sagt: Vi renser de fleste overflader. Og vi hjælper både private, foreninger, virksomheder, storcentre og offentlige institutioner.

Hos Dansk Overfladerensning renser vi vel at mærke altid professionelt med det nyeste specialudstyr og særlige teknikker, der beskytter og skåner dine overflader mest muligt. Samtidig gør vi selvfølgelig vores yderste for at beskytte miljøet, fx renser vi med rent, varmt vand frem for at lukke en masse kemikalier ud på din grund. Det mener vi er en naturlig del af håndværket i dag – lige som respekten for aftaler og budget samt det altid at give en god service er det.

Du er altid velkommen hos Dansk Overfladerensning

Har du et tag, nogle fliser, et gulv i et storcenter eller en helt fjerde overflade, der trænger til en kærlig behandling, så tag fat i Dansk Overfladerensning i dag. Med udgangspunkt i Holbæk dækker vi det meste af Sjælland og kan hurtigt give dig et konkret, uforpligtende tilbud på din opgave.
Siden 1999 har vi løst det meste, så du får masser af erfaring med i prisen, samt et par gode råd med på vejen hvis der skulle være brug for det. Vi har en lang række dygtige samarbejdspartnere, som vi benytter på større opgaver, så vi kan klare det meste.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399