Nano/Imprægnering

Imprægnering

Nano/Imprægnering der holder

Hos Dansk Overfladerensning kan vi Nano/imprægnere stort set alt – fra solbænke til facader, og fra sokler til skorstene. Vil du gerne beholde fx dine fliser eller tegltag i mange år? Og i pæn stand? Så vælg en effektiv imprægnering, hvor vi sikrer udseende og holdbarhed mange år frem i tiden. Nano/Imprægneringen betyder at fx alger, smuds, mos, vand og fugt ikke trænger ind i fliser eller teglsten og ødelægger dem. Dermed undgår du også ærgerlige frostskader.

Vi har teknikken til at beskytte det meste af din bolig. Du kan fx få Nano/imprægneret alle betonelementer, betonfacader, skifer, tegltage, skorstene, sokler, facadekeramik, solbænke og havemøbler, alle former for udendørs fliser og ikke mindst fliser og fuger i badeværelset så de ikke bliver triste i løbet af få år. Vælger du at Nano/imprægnere sokkel og facade, kan du tilmed spare på varmeregningen, fordi huset så ikke kan suge vand, du skal betale for at opvarme.

Overvejer du en flise imprægnering, så tilbyder vi at kombinere med en grundig fliserensning, så du får mest muligt ud af din Nano/imprægnering. Det imponerende resultat er ikke til at tage fejl af: Det vil ganske enkelt virke som om, du har lagt en ny terrasse eller indkørsel – vel at mærke på rekordtid.

Vi kan rense og Nano/imprægnere dine fliser fra forår til efterår, der må dog ikke være risiko for frost, for så kan der opstå uheldige skader.

Miljøvenlig Nano/imprægnering

Hvis du vælger at beskytte fx fliserne på din terrasse eller teglstenene med en Nano/imprægnering, passer du samtidig på miljøet, fordi du genbruger naturens ressourcer frem for bare at smide dem ud og bruge nye. Desuden sørger vi naturligvis for en rensning og Nano/imprægnering, der lever op til kravene for korrekt miljømæssigt håndtering. Endelig er en behandling af dine nuværende fliser eller dit tag meget sundere for din pengepung end en udskiftning vil være.

Vil du høre mere om fordelene og få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399