Imprægnering af Flise

Fliseimprægnering der holder

Vil du gerne beholde dine fliser i mange år? Og i pæn stand? Så vælg en effektiv fliseimprægnering, hvor vi sikrer dine flisers udseende og holdbarhed mange år frem i tiden. Imprægneringen holder effektivt at fx alger, smuds, mos, vand og fugt trænger ind i fliserne og ødelægger dem. Dermed undgår du også ærgerlige frostskader.
Du kan få imprægneret alle former for fliser, så tøv ikke med at benyttet lejligheden til at få frisket haven lidt op.

Vi tilbyder at kombinere med en grundig fliserensning, så du får mest muligt ud af din imprægnering. Det imponerende resultat er ikke til at tage fejl af: Det vil ganske enkelt virke som om, du har lagt en ny terrasse eller indkørsel – vel at mærke på rekordtid.
Vi kan rense og imprægnere dine fliser fra forår til efterår, der må dog ikke være risiko for frost, for så kan der opstå uheldige skader.

Miljøvenlig fliseimprægnering
Hvis du vælger at beskytte fliserne på din terrasse eller havegang med en fliseimprægnering, passer du samtidig på miljøet, fordi du genbruger naturens ressourcer frem for bare at smide dem ud og bruge nye. Desuden sørger vi naturligvis for en rensning og imprægnering, der lever op til kravene for korrekt miljømæssigt håndtering. Endelig er en behandling af dine nuværende fliser meget sundere for din pengepung end en udskiftning vil være. For slet ikke at tale om, hvor lidt du belaster din ryg med denne løsning!
Vil du høre mere om fordelene og få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399