Hestestald

Rensning af stalde

Har du en hestestald, en hal til rideopvisning, eller for eksempel en kostald, så har du sikkert også behov for en grundig rensning af den i ny og næ. Hos Dansk Overfladerensning har vi specialiseret i rensning af ride stalde og kostalde, og har allerede flere faste kunder inden for særlige dette felt rundt omkring på Sjælland.
Når vi skal rense efter dyr, kræver det noget ekstra, og vi bruger særligt udstyr til at vaske ned med. Vi sørger naturligvis for, at både hygiejnen og det miljømæssige er helt i top, så hverken du, dine dyr eller miljøet lider overlast. Derfor bruger vi specielle, professionelle højtryksrensere, der kan varme vandet helt op til 130 grader, så selv det sejeste skidt og møg må give op og blive skyllet med ud. Dermed undgår vi at bruge unødvendige kemikalier og lignende til rensningen. Resultatet er en skinnende ren opvisningshal, hestestald eller kostald.

Vi giver et uforpligtende tilbud på rensning af stalde
Hvis du trænger til at renset dine stalde og overvejer en professionel og grundig rensning, så tag fat i Dansk Overfladerensning allerede i dag. Vi kan hurtigt give dig et uforpligtende tilbud, du kan gå videre med, og naturligvis til absolut fornuftige penge. Vores folk har altid flere års erfaring med i bagagen, samt ikke mindst en effektiv løsning med det nyeste udstyr. Og så holder vi, hvad vi lover – både når det gælder tid og økonomi. Så kontakt os med det samme, så finder vi hurtigt en løsning på din opgave. Vi glæder os til at høre fra dig.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399