Fliserensning

Fliserensning

fliserensning

Effektiv fliserensning

Er havefliserne lidt slidte? Eller kan du bare ikke se dem for mos, alger eller flisepest? Så er her et godt råd: Lad være med selv at spule dem med en højtryksrenser. Den fjerner godt nok det meste, men desværre fjerner den også flisernes imprægnering, så alger og mos har det endnu lettere fremover.

Hos Dansk Overfladerensning får du naturligvis en professionel og effektiv fliserensning, så de hurtig fremstår så gode som nye, ja du kan selv se forandringen med det samme. Vi har det rette udstyr og kan rense alle former for fliser på en miljømæssig forsvarlig måde. Du kan tilkalde os det meste af året, men dog må der ikke være risiko for frost, så vi har primært fliserensning forår, sommer og efterår.

Efter rensningen anbefaler vi, at du får en fliseimprægnering, så de holder det nye udseende og ikke mindst er bedst muligt beskyttet mod vind og vejr i mange år frem.

Du kan læse mere om vores fliseimprægnering her.

På vores Facebookside kan du se hvordan vi arbejder – og se det flotte resultat!

fliserensning

Fliserensning i P-kældre og indkøbscentre

Hos Dansk Overfladerensning har vi også specialiseret os i alle former for fliserensning i det offentlige rum, det kan for eksempel være i P-kældre og indkøbscentre. Her har vi naturligvis det særlige, professionelle udstyr til at fjerne blandt andet genstridigt tyggegummi fra fliserne, så de fremstår rene og imødekommende over for dine gæster. Desuden sørger vi for at løse de fleste opgaver uden brug af unødvendige kemikalier, for med vores udstyr og rutine kan vi komme langt bare med rent, varmt vand, der ikke skader miljøet.

Har du en opgave, så kontakt os og hør, hvordan vi kan løse den bedst muligt. Vi kommer gerne ud på adressen og kigger på opgaven, så vi kan finde den bedste løsning for dig – og giver samtidig et uforpligtende tilbud.

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399