Facaderensning

Facaderensning

Alle former for facaderensning
Er facaden efterhånden blevet lidt for trist? Eller lidt for grøn? Hos Dansk Overfladerensning tilbyder vi dig alle former for facaderensning. Så uanset om det for eksempel er dit murværk, træværk, en betonvæg eller stålplader der trænger til en kærlig rensning, så kan vi udføre det hurtigt, professionelt og ikke mindst effektivt til fornuftige priser.
Vil du sikre dig, at din bolig, virksomhed, fabrik, institution, stald osv. står flot, frisk og indbydende de næste mange år? Så kan vi ud over den grundige facaderensning også tilbyde dig en imprægnering af beton- og murstensfacader, så du ikke kommer til at kæmpe med alger. Desuden kan du også få en årlig serviceaftale, hvor vi sørger for, at du altid har den flotteste facade i området. Ordningen betyder ganske enkelt, at vi renser og imprægnerer og så kommer igen en gang om året, for at vedligeholde og beskytte dine mure godt og grundigt.

Professionel facaderensning
Hos Dansk Overfladerensning tager vi alle former for facaderensning meget alvorligt. For det heller ikke blot om det ydre, men også om den langsigtede beskyttelse af fx betonen, mur-, træværket eller stålfacaden. Derfor har vi specialiseret os i forskellige teknikker og investeret i uddannelse og ikke mindst specialudstyr, så vi kan rense dine facader effektivt, omhyggeligt og på den miljømæssigt mest korrekte måde.
Har du problemer med graffiti på dine facader, så har vi også særligt udstyr og effektive metoder til at fjerne det samt forebygge nye angreb, hvis du ofte bliver ramt. Det kan du læse mere om under graffitirensning.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399