Facademaling

Facademaling

Facademaling er ikke kun for skønheden skyld. Hos Dansk Overfladerens bruger vi specielle typer af facademaling som ikke kun ser godt ud. Der er faktisk også store økonomiske incitamenter for at vælge at overfladebehandle dit murværk med den rigtige facademaling. Husmurerne er typisk skyld i 40 procent af varmen vandrer ud igennem murerne, hvilket skyldes væske (vand) i murerne. Dette er ofte en dyr fornøjelse for mange husstande. En regning som skal betales år efter år.

SREP Facademaling

SREP er et blandingsprodukt hvor man har taget de bedste egenskaber fra Silikone og blandet det med andre typer bindemidler for at få silikonens fantastiske vandafvisende egenskaber. Samtidig får man en maling som tillader muren 100 procent at ånde, hvilket gør at muren med tiden bliver helt fri for vand. Den typiske holdbarhed er minimum 15 år og over tid den mest økonomiske.

Maling af murværk

Vi bruger forskellige typer af facademalinger, da der både er prisforskelle, samt forskellige muligheder, alt efter tidligere brugte facademalinger som der er blevet brugt på dit murværk. Ens for alle typer som er brugt er de alle indeholder den nyeste nanoteknologi inden for overfladebehandlinger som er med til at forbedre det færdige resultat markant. De nyeste typer er klimavenlige facademalinger som både sænker temperaturen, samt kan omdanne NIX partikler til ufarlige salte disse kan også finde hos tagmaling

Et hurtigt overblik af de facademalinger som vi bruger hos Dansk Overfladerens .

– ISO Facademaling Olieforstærket
– ISO Silicone Facademaling
– Silicone Facade Primer
– SREP Climate Cooler Facademaling ( Reflektere lyset så overfladen bliver kølig)
– SREP Climate Cooler Catalyst Facademaling ( Reflektere lyset så overfladen bliver kølig samt omdanner de farlige NIX partikler samt CO2 til harmløse salte)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399