Algebehandling

Algebehandling

Er der brug for en algebehandling?
De fleste husejere kender problemet med alger på enten tag, fliser, terrasser eller træværk. Udover at det ikke ser kønt ud, virker algerne også nedbrydende på ellers hårdføre materialer som tegl, eternit og træværk. Med en algebehandling kan du beskytte fx dit tag og sikre det en længere levetid. En algebehandling fra Dansk Overfladerensning forhindrer samtidig mosbelægninger, der fx kan få vand til at trænge ind gennem dit tag. Mosset kan få tagplader til at løfte sig, og rødderne kan give revner i taget, hvor vandet kan medføre frostsprængninger.
I de senere år er alger og mos blevet et større problem pga. det varmere klima og bedre vækstbetingelser. Derfor anbefaler vi, at du beskytter dit hus i tide, inden udgifterne til fx nyt tag sætter ind. Vi er naturligvis klar med gode råd og tilbud, så du får et flot tag, en smuk terrasse eller flisegang og samtidig beskytter dit hus og din have.

Vi giver virkningsgaranti på algebehandling
Hos Dansk Overfladerensning giver vi dig garanti på virkningen af vores algebehandling, og vi tilbyder samtidig en servicekontrakt, hvor vi automatisk kommer forbi og sørger for algebehandling en gang om året til en absolut fornuftig pris.
Du kan også være sikker på, at fx din have ikke lider overlast. Vi arbejder med miljøgodkendte processer, hvor vi fx suger og genbruger vandet fra tagrenderne, så det ikke løber ud i åer og vandløb.
Så overvejer du at beskytte dit tag, træværk eller dine fliser mod alger og mos, så tag fat i os straks i dag, og få et uforpligtende tilbud.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399