Graffitirensning

Effektiv graffitirensning

Graffiti er mange steder en plage, som kommer igen og igen. Hos Dansk Overfladerensning hjælper vi mange kunder på Sjælland med en effektiv graffitirensning, og vi kan naturligvis også rense dine mure og vægge for diverse ”kunstværker”. Vi har både mange års ekspertise og det særlige udstyr til at fjerne alverdens graffiti hurtigt og effektivt.
Er du meget plaget, og har du en formodning om, at graffitien kommer igen, har vi også en professionel løsning på det. Her anbefaler vi, at vi efter din graffitirensning giver dine mure en særlig behandling, der gør det let og hurtigt at vaske evt. ny graffiti af igen med varmt vand. Behandlingen består af en særlig blanding sukkervand, vi smører på efter rensningen. Herefter er det nemt at vaske af og give murene en ny, forebyggende behandling. Det er vigtigt at understrege, at dine mure ikke tager nogen som helst skade af denne behandling.

Få en serviceaftale på graffitirensning
Hvis du slet ikke vil tænke mere på graffiti, så kan vi tilbyde dig en servicekontrakt, hvor vi holder øje med murene, og sætter ind med en effektiv graffitirensning, så snart det er nødvendigt. På den måde sikrer du både, at din facade fremstår flot og imødekommende og samtidig slipper du for at bøvle mere med det.
Uanset om du blot er interesseret i en enkelt rensning, en rensning med forebyggende behandling eller en serviceaftale, så tag fat i os allerede i dag og hør nærmere om mulighederne. Vi kan hurtigt give dig et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov og ønsker.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danskoverfladerensning.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399